dimecres, 6 de maig del 2009

Dinar-debat d'Alcaldes Reus/Tarragona

*


Entre les qüestions centrals sobre les que treballa el Cercle Euram s'hi compta el repte metropolità i la necessària sintonia entre les dues ciutats capdavanteres del territori. En el millor dels casos la qüestió metropolitana es troba absent del debat polític i social del Camp. En el pitjor, és tot sovint origen de malentesos i conflictes que perjudiquen el nostre progrés.

El Cercle Euram vol posar el repte metropolità en primer pla, buscant la complicitat de les principals institucions i escoltant l'opinió que en tenen els sectors socials més dinàmics, els joves empresaris i professionals del territori. És per això que des del Cercle Euram organitzem, el proper dilluns 18 de maig, un dinar/debat amb els alcaldes de Reus i Tarragona per tal de facilitar l'intercanvi d'opinions, donar visibilitat al repte metropolità i canalitzar les inquietuds en aquest sentit d'una part de la ciutadania.

Data: Dilluns 18 de maig
Hora: 13:30
Lloc: Restaurant Mas Folch
Ctra. Reus-Constanti Km. 5
43120 Tarragona
Preu: 50€ (fins al dilluns 11 de maig)
60€ (a partir del dimarts 12 de maig)

Inscripció: Cal enviar un correu electrònic de confirmació a l'adreça euramcamp@gmail.com (citant nom i cognoms) i fer una transferència per l'import* total al CCC 0081-0160-28-0001204728 (ref. Nom-Cognom).

Preguntes per al debat: Podeu enviar les vostres preguntes i idees per al debat a l'adreça euramcamp@gmail.com (ref. Preguntes).

*Les places son limitades i només es considerarà confirmada la inscripció un cop s'hagi rebut la transferència al CCC esmentat.
*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada